Hírek

2022. ápr. 26

Ma 10 éve mutatták be a hazai mozik a Bosszúállók filmet, 6+1 dolog, amit talán nem tudtál a Bosszúállókról

Bármennyire is hihetetlen, mégis igaz: éppen 10 éve annak, hogy a hazai mozik először mutatták be a Bosszúállók filmet. Ebből az alkalomból, április 29-én pénteken, csak egyszer újra nagyvásznon a MARVEL Univerzum első fázisának zárófilmje a Bosszúállók.

Bővebben
2022. febr. 25

Brad Pitt a fodrászán keresztül boltol Sandra Bullockkal

Egy rövid beugrás, azaz cameo erejéig Brad Pitt is felbukkan Sandra Bullock új filmjében, Az elveszett városban.

Bővebben
2022. febr. 18

Kenneth Branagh: tudni kell sírva nevetni

Gyermekkorának édes-bús történetét vitte vászonra Belfast című filmjében Kenneth Branagh, aki 9 éves volt, amikor megkezdődött Észak-Íroroszágban a Troubles (kb. Bajok) nevű időszak, azaz a katolikus írek és protestáns lojalisták közötti feszültség eszkalálódása.

Bővebben
2022. febr. 02

Így végzi ki a karaktereket a Downton Abbey alkotója

A nézők utálják, ha a kedvenc sorozatukban meghalnak egyes szereplők. de a dolog elkerülhetetlen. Julian Fellowes, a közkedvelt Downton Abbey sorozat és a két mozifilm alkotója két lépésre bontotta le a karakterek eltávolításának folyamatát egy beszélgetős műsorban.

Bővebben
2022. jan. 26

Jennifer Lopez globális szupersztárt játszik új filmjében

Menyasszonyt alakít új romantikus vígjátékában, a Vegyél el címűben Jennifer Lopez, és a Nem York Post kritikusa szerint jobb főszereplőt nem is találhattak volna, hiszen a színésznő a való életben is valóságos sorozat-menyasszony, tekintve, hogy hányszor ment már férjhez, illetve jegyezték el.

Bővebben